اردوی جهادی گروه ستاره های بی نشان برگزار شد...

امروز و پس از گذشت قریب به 5 سال از آخرین اردویهای جهادی دانشجویان دانشگاه نیشابور گروه جهادی ستاره های بی نشان با ترکیبی جدید از دانشجویان علاقمند و کارآمد و با همان سبک و سیاق با وجود مشکلات مالی بیش از پیش اما با حمایت همه جانبه مسئولین دانشگاه به خصوص ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم دانشجویی و فرهنگی پا به میدان جهاد گذاشته و #گام_دوم_انقلاب خود را با جهاد و خدمت رسانی به مناطق محروم آغاز نمود. گروه جهادی ستاره های بی نشان در ایام دهه مبارک فجر و با تأسی به حضرت فاطمه ی زهرا (س) کار خود را در روستای محروم کلاته حسن آباد از توابع شهرستان نیشابور آغاز نمود. این اردو به مدت 6 روز و از تاریخ 18 لغایت 23 بهمن ماه برگزار شد و از جمله اقدامات انجام شده می توان به موارد ذیل اشاره نمود.

• گروه عمرانی:

اصلاح و مرمت ایزوگام پشت بام حسینیه روستا

تعمیر و جوشکاری وسایل منزل روستاییان

تعمیر و مرمت ناودانی های حسینیه روستا

ساخت چهارپایه بلندگوهای حسینیه و مسجد روستا:

ساخت و تجهیز زمین فوتبال:

سیمان کاری انباری حسینیه روستا:

• گروه هنری:

رنگ آمیزی کلاس ها و دیوار بیرونی مدرسه ی ابتدایی روستا:

گروه فرهنگی:

برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (س):

ایجاد ایستگاه صلواتی: