IMG 5502

IMG 5505

IMG 5514

IMG 5523

همزمان با ایام پر برکت ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و نیز گرامیداشت حماسه سوم خرداد (روز مقاومت، ایثار و پیروزی)، به همت معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و همکاری دفتر نهاد رهبری، محفل قرآنی با حضور مفسر برجسته، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدرس حوزه علمیه قم جناب حجت الاسلام سید مجتبی میردامادی و مشارکت اعضای محترم هیئت علمی، استادان و کارکنان در روز شنبه مورخ 5/2/1397 از ساعت 11 در محل سالن شورای سازمان مرکزی برگزار شد. در این مراسم که ریاست محترم دانشگاه، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت محترم دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه نیز حضور داشتند، در ابتدا و پس از پخش تلاوت تصویری قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران، فیلم کوتاه و مستندی درباره حماسه سوم خرداد پخش گردید. در ادامه مسئول محترم دفتر نهاد رهبری و ریاست محترم دانشگاه پیرامون مناسبتهای جاری به ویژه حماسه فتح خرمشهر، مطالبی را بیان کرده، سپس از کارکنان محترم عضو خانواده شاهد دانشگاه با اهدای لوح سپاس و ارائه هدیه، تقدیر به عمل آمد. بخش بعدی مراسم به سخنرانی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه تهران و مفسر قرآن کریم اختصاص داشت که به تفسیر آیات ابتدایی سوره مؤمنون پرداختند.