برگزاری نخستین آیین متمرکز دانش آموختگی دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاه نیشابور

IMG 5237

IMG 5265

IMG 5296

IMG 5366

جشن دانش آموختگی دانشگاه نیشابور (ویژه دانش آموختگان ورودی 93) در روز چهارشنبه 26/2/1397 از ساعت 17 الی 23 و با حضور بیش از 300 نفر از دانش آموختگان، خانواده ها، مدیران ارشد، اساتید و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه در محل سالن همایش پردیس دانشگاه برگزار شد.
به استناد دستورالعمل مصوب شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و پیرو درخواست دانشجویان و تشکیل کمیته اجرایی و با همت و تلاش مستمر اعضای کمیته اجرایی و نیز حمایت حوزه های مختلف دانشگاه به ویژه حوزه معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی، جشن دانش آموختگی حدود 100 نفر از دانش آموختگان دانشکده های علوم پایه و فنی و مهندسی و علوم پایه در محل سالن همایش پردیس برگزار شد.
به دلیل وقوع بارندگی شدید در نیشابور، برنامه با اندکی تأخیر برگزار شد. در این مراسم که مسئولین دانشگاه، اعضای هیئت علمی و استادان و خانواده های دانش آموختگان نیز حضور داشتند در ابتدا و با استقرار مدعوين، در ساعت 17:30 پس از تلاوت آياتي از کلام الله مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران، ریاست محترم دانشگاه و مسئول محترم دفتر نهاد رهبری به ایراد سخنرانی پرداخته و ضمن خیرمقدم به حاضرین و خانواده ها، دانش آموختگی را به دانشجویان تبریک گفتند. سپس، دانش‌آموختگان که لباس مخصوص دانش‌آموختگي بر تن داشته و در ردیف های مشخصی استقرار یافته بودند، به پا خاستند و بصورت دسته‌جمعي، سوگندنامه را همراه با مجری برنامه قرائت کردند. در بخش بعدی برنامه، لوح یادبود و تندیس دانش آموختگی همراه با یک شاخه گل به تمام دانش آموختگان ارائه شده و دانش آموختگان هر رشته با در دست داشتن لوح و تندیس به اتفاق مدیران و استادان، عکس های یادگاری گروهی گرفتند. پس از آن، از دانش آموختگان ممتاز و دانش آموختگان فعال فرهنگی با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد. در ادامه کلیپ های خاطره انگیز از دانش آموختگان هر یک رشته های تحصیلی به نمایش در آمد.
در قسمت دوم برنامه، پس از پذیرایی، استراحت و اقامه نماز جماعت، حاضرین با اجرای موسیقی سنتی، تئاتر، استندآپ، مسابقه و خاطره گویی، لحظات شاد و مفرحی را گذراندند. در پایان، دانش آموختگان و خانواده های محترم ایشان به صرف شام در محل سلف سرویس پردیس، دعوت شدند. شایان ذکر است امکان گرفتن عکس یادگاری انفرادی و گروهی در چند محل برای دانش آموختگان و حاضرین مهیا گردیده بود.